Sport oordopjes

Ideale sport oordopjes voor smartphones (IOS & Android), tablets en laptops die bluetooth ondersteunen. Draadloze oordopjes om optimaal te genieten van je favoriete muziek tijdens je sportoefeningen.

€39,95

€19,95

Sport oortjes met ingebouwde microfoon

Met deze sport oordopjes geniet je altijd en overal van je favoriete muziek tijdens het hardlopen of je work-out. Ook draadloos bellen door de ingebouwde microfoon is heel eenvoudig. De draadloze sport oortjes zijn geschikt voor alle type telefoons, tablets en laptops die bluetooth ondersteunen. De bluetooth oortjes kunnen ongeveer 120 uur standby staan, waarna ze slechts binnen 1 uur weer volledig zijn opgeladen. Je kunt er tot 5 uur lang mee bellen of muziek luisteren.

Veel voordelen en gemak met de sport oordopjes

  • Werkt met smartphones (IOS & Android), tablets, laptops die bluetooth ondersteunen.
  • Uitstekend geschikt om mee te sporten en te bewegen.
  • Geen gedoe meer met door elkaar geraakte snoeren of draden.
  • Inclusief oplaadbox waarin je de sport oortjes makkelijk kunt opladen, opbergen en meenemen.
  • Handsfree bellen
  • verbinding op 10 meter afstand
  • goed stereo geluid

kleine handige oplaad- en opbergbox in één

De sport oordopjes hebben een kleine oplaadbox waarin je de draadloze oortjes eenvoudig kunt opladen, opbergen en meenemen. Hierin kunnen beide sport oordopjes circa 5 keer opgeladen worden voordat de oplaadbox zelf weer aan de lader moet.

Muziektijd

120 minuten

Opladen

60 minuten

Gesprekstijd

120 minuten

Standby tijd

120 uur

Op 10 meter afstand bluetooth verbinding met de Sport oordopjes

De bluetooth oortjes kunnen op wel 10 meter afstand met een smartphone, tablet of laptop verbonden worden en maakt automatisch verbinding met een smartphone die eerder is gekoppeld.

De ruisonderdrukking zorgt ervoor dat je uitstekend kunt genieten van je favoriete muziek en telefoongesprekken voeren zonder woorden die overslaan of gemist worden.

Makkelijk te gebruiken sport oordopjes

Druk het knopje van beide sport oordopjes in en houdt ze 3 seconden ingedrukt om verbinding te maken met bluetooth. Om muziek te pauzeren, te hervatten, telefoongesprekken op te nemen of om op te hangen druk je een keer op het knopje. Wanneer je twee keer drukt bel je de laatst gebelde persoon terug.

Handsfree bellen en muziek luisteren met de sport oordopjes

De sport oordopjes fabriceren een goed geluid en kunnen ook afzonderlijk van elkaar gebruikt worden. Handig wanneer je je muziek wilt delen of je omgeving wilt blijven horen. Gebruik beide bluetooth oortjes om het stereogeluid volledig te benutten.

Lekker lang genieten met deze sport ooropjes

Door de verbeterde lithiumbatterij kun je na iedere keer opladen minimaal 2 uur muziek luisteren, kunnen de sport oordopjes 120 uur stand-by staan en duurt het maar 1 uur om de draadloze oortjes weer helemaal op te laden. Wanneer de batterij bijna leeg is begint er een rood LED lampje te knipperen. Wannneer de batterij weer volledig is opgeladen kleurt het LED lampje blauw.

Specificaties

Model

i9S-TWS

Bluetooth versie

V5.0

weerstand

32Ω

Gevoeligheid

110 dB

HIFI geluid

Ja

Muziek- of gesprekstijd

2 uur

Standby tijd

120 uur

Opladen

1-2 uur

Communicatie

Draadloos

Microfoon

Ja

Bluetooth afstand

10 meter

Ruisonderdrukking

Ja

Batterij capaciteit oordopjes

30 mah

Batterij capaciteit oplaadbox

300 mah

Draagstijl

In oor

Aansluiting

USB

frequentiebereik

2.0 GHZ

Controle Knop

Ja

Volumeregeling

Nee

Gebruikstemperatuur

-10 – 55 graden celsius

Koppelen sport oordopjes

Om de draadloze oortjes te paren en te koppelen met je telefoon druk je tegelijkertijd op het linker en rechter knopje, tot twee LED lampjes rood en blauw knipperen. Het paren is succesvol wanneer het rechter oortje (R) afwisselend rood en blauw knippert en het linker oortje (L) niet meer. Vervolgens zoek je in het bluetooth menu van je telefoon naar ‘i9S-TWS’ en koppel de sport oordopjes met je telefoon.

01

Druk gelijktijdig op de linker en rechterknop tot twee led lampjes rood en blauw knipperen

02

Het paren is gelukt wanneer oortje (R) afwisselend rood en blauw knippert en oortje (L) niet meer.

03

Zoek in het bluetooth menu van je telefoon naar ‘i9S-TWS’ en koppel de oordopjes met je telefoon.

Bluetooth-oortjes.nl is een initiatief van E-Beleving. Bluetooth-oortjes.nl biedt draadloze oordopjes aan waarmee je muziek kunt luisteren en handsfree kunt bellen. KVK: 57008418

Betaalmethoden

Verzenden

0