Retourneren

U heeft de mogelijkheid om het geleverde product binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden te retourneren. De kosten voor het retour zenden van het product is voor de klant.

U kunt hiervoor contact opnemen via het contactformulier. U vindt meer informatie over het retourrecht in de algemene voorwaarden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen.

LET OP: Het bestelde product is een product dat vanwege hygiëne en om reden van gezondheidsbescherming niet kan worden geretourneerd indien de zegel is verbroken.

Wat valt er niet onder garantie?

Defecten die veroorzaakt zijn door de gebruiker vallen niet onder fabrieksgarantie. Dit betreft o.a.:

  • Val-, stoot- en drukschade
  • Vochtschade
  • Schade die is ontstaan door onzorgvuldig gebruik.

Als het product oneigenlijk gebruikt is, zoals bijvoorbeeld bij val-, stoot of waterschade, kan er geen aanspraak gemaakt worden op vervanging. Ook als het defect binnen het verwachtingspatroon bij normaal gebruik van het artikel valt, zoals bij slijtage, kunt u geen aanspraak maken op vervanging. Dit alles ter beoordeling van onze leveranciers.

0